Et forrykende høstprogram

Det blir mange gode og flotte Blå Gospelkonserter utover høsten.

Etter at TomK & The Norwegian Gospelsingers gjestet oss forrige gang, blir det nok en kvalitetskonsert når Reflex gjester Storsalgen hos Blå Kors Kristiansand fredag 17. oktober.

Fredag den 7. november blir det nok en festaften. «Befriad» er en musikal som ble skrevet av Lars Mørlid og Petter Sandwall og fremført av gospelkoret Choralerna åi 1970-tallet. På mange måter representerte den et gjennombrudd for moderne skandinavisk kristen musikk. Korene Frikor og Kor-all fra Vennesla fremfører sangene fra musikalen på konsert på Blå Kors i Kristiansand fredag 7.november.

Ingemar Olsson, mannen som i sin tid skrev den svært så kjente sangen «Du vet vel om at du er värdefull», gjester Kristiansand fredag 28. november. Ingemar Olsson, svensk sanger, komponist og sangforfatter er et kjent navn i musikerkretser.

Og sist, men ikke minst, så blir det julekonsert fredag 12. desember. Da synger vi julen inn, sammen med lokale artister, mye allsang, og julegrøt i kjelleren etter samlingen, med andre od en hyggelig førjulskveld i Blå Kors.

Her kan du laste ned programmet for høsten.