Lørdag: Nytt vintagemarked

‘- Det er mye spennende å kjøpe, sier Mia Løland Jacobsen. I morgen, lørdag 18. oktober klokken 10.00, inviteres det til nytt vintagemarked i Kronprinsensgate 35.

Av Ivar Eidsaa

Mia Løland Jacobsen inviterer i morgen til Bokmarked.
Mia Løland Jacobsen inviterer i morgen til Bokmarked.

– Vi starter høsten med Bokmarked. Enhver høst med respekt for kakao og fyr i peisen, må ha en bok å begrave seg i, smiler Mia.

I lokalene er bokhyllene fulle med bøker det er mulig å kunne få kjøpt, og det er en rekke flotte boktitler er å finne. Inntektene vil uavkortet gå til Blå Kors-arbeidet som drives i Kristiansand.

– Vintagemarkedet er en fin anledning til å profilere Blå Kors og arbeidet vårt, sier hun.

– Vi har satt opp i kategorier for å sikre at de bokglade lett kan finne frem, forteller Mia. Skandinavisk krim, natur og fritid, hage og planter, koke- og matbøker og skjønnlitteratur er bare noe av det man kan finne. Det blir også en rekke flotte gevinster å kunne vinne. De første hundre som kommer, får et gratislodd som gjør at man blir med i trekningen som finner sted klokken 14.00.

– Gevinstene er ulike reiser og billetter til diverse opplevelsestilbud i regionen, sier hun, uten å være mer spesifikk.

– Det er flotte gevinster, og hva gevinstene faktisk er, må være en overraskelse, sier hun. Markedet i morgen, lørdag, er det første av en rekke markeder som vil bli arrangert utover høsten og vinteren.

– Flere lørdager og en torsdag i høst kan publikum oppleve nye markeder og nye temaer hver gang, men adressen er den samme! Velkommen til markeder med kulturvri og vafler til, smiler Mia Løland Jacobsen.

Og slik ser høstens og vinterens program ut:

  • Lørdag 25. oktober – kunstmarked
  • Lørdag 22.november – vintagemarked
  • Lørdag 29. november – barnas marked
  • Torsdag 4. desember – musikkmarked
  • Lørdag 13. desember – julemarked
Skandinavisk krim, natur og fritid, hage og planter, koke- og matbøker og skjønnlitteratur er bare noe av det man kan finne under morgendagens vintagemarked.
Skandinavisk krim, natur og fritid, hage og planter, koke- og matbøker og skjønnlitteratur er bare noe av det man kan finne under morgendagens vintagemarked.