En rik sangkveld

Søndag 19. oktober kl.18.00 inviterte Blå Kors Kristiansand til broder Aage kveld. Storsalen var helt fullsatt av folk som ville høre et bredt utvalg av sanger som Aage Samuelsen har laget.

Av Trond Gundersen

Vidar Karlsen og Stefan Hobbesland (m/gitar) i aksjon.
Vidar Karlsen og Stefan Hobbesland (m/gitar) i aksjon.

En rekke personer bidro med sang og vitnesbyrd: Harald og Rolf Risdal, Vidar Karlsen og Tom-Georg Gabrielsen, Stefan Hobbesland, Egil Mydland, Harald Thomassen, Kenneth Tønnessen, Steinar Nedland og Trond Gundersen. Harald og Rolf Risdal, samt Egil Mydland deltok i sin tid på mange møter med Aage Samuelsen, og Harald gav forsamlingen noen glimt fra den tiden. Det ble både fornøyelig og til ettertanke. Det kom klart frem at Aage hadde et varmt hjerte for de små i samfunnet.

Allsang

Det ble solo og duetter, og forsamlingen sang med på de kjente sangene. Vidar Karlsen ledet møtet, og Harald Risdal hadde en appell. Et fantastisk husorkester ledet av Harald Thomassen bidro til å løfte kvelden mange hakk.

Til neste år er det 100 år siden Aage Samuelsen ble født, og det blir markert med mange konserter og arrangementer rundt om i landet.

Men Blå Kors Kristiansand tjuvstartet. Og for en start…

Fullsatt storsal på Broder Aage kveld.
Fullsatt storsal på Broder Aage kveld.