Innholdsrik dag hos Blå Kors Kristiansand

Det ble en meget innholdsrik ettermiddag og en kveld med foredrag og musikk av topp klasse, da Næringsforeningen Kristiansandsregionen og Blå Kors inviterte til et stort fellesarrangement torsdag 4. desember.

Av Ivar Eidsaa

Gunnar Pettersen beviste til fulle at han er en svært dyktig og engasjerende foredragsholder. (Foto: Ivar Eidsaa).
Gunnar Pettersen beviste til fulle at han er en svært dyktig og engasjerende foredragsholder.
(Foto: Ivar Eidsaa).

Først entret Vipers-trener Gunnar Pettersen scenen og goldt et meget interessant foredrag om hva som bygger suksess, og hva som bygger en god lagfølelse. Han dokumenterte til fulle at han har langt flere strenger å spille på enn blott å være en svært dyktig håndballtrener.

– Gjør det enkelt – det lønner seg, var Pettersens postulat.

Da Pettersen var ferdig, var det Kjetil Kristoffersen som kom på scenen. Kristoffersen har brukt de siste årene til å bygge opp selskapet Publicom, og har markert seg med å arrangere en lang rekke foredrag over det ganske land. Ofte har det skjedd i kompaniskap med en rekke store, tunge internasjonale foredragsholdere.

Må brenne litt mer enn alle andre

DSC_0103Kristoffersen dokumenterte i sitt foredrag hva som bygger suksess. Han pekte på at den personen eller det selskapet som lykkes, er den eller det som brenner litt mer enn alle andre, og at de som i praksis møter alle kunder med en topp service, er de som lykkes på sikt. Forutsetningen er selvsagt at de varer og tjenester som bedriften har utviklet og selger, faktisk holder mål.

Etter foredragene ventet en innholdsrik julebuffet i kjelleren. De mange gjestene rakk akkurat å spise ferdig innen Knut Reiersrud ventet i Storsalen. Der inviterte han til en Blå Torsdagskonsert som ble akkurat så bra som det de største optimistene hadde drømt om på forhånd.

I over halvannen time trollbandt Knut Reiersrud publikum. Den prisbelønte gitaristen og komponisten tok tilhørerne med på en svært innholdsrik musikalsk reise.

[su_row][su_column]Hør Gunnar Pettersens foredrag [su_audio url=»http://www.blakorskrs.no/wp-content/uploads/2014/12/BK_Voice_2.mp3″ width=»250px»][/su_column][su_column]Hør Kjetil Kristoffersens foredrag [su_audio url=»http://www.blakorskrs.no/wp-content/uploads/2014/12/BK_Voice_1.mp3″ width=»250px»][/su_column][/su_row]

DSC_0199
Den prisbelønte gitaristen og komponisten Knut Reiersrud avsluttet en svært innholdsrik ettermiddag og kveld med en konsert hvor han til fulle viste hvilken glimrende entertainer han er. (Foto: Ivar Eidsaa).