Tradisjonen tro inviterer Blå Kors Kristiansand til Helaften den 20. november for de som sliter med rusproblematikk i hverdagen. Til sammen vil det komme rundt 180 gjester denne kvelden, i tillegg til opp mot 80 Tidgivere, som skal sørge for at kvelden blir en minnerik opplevelse for våre gjester.

Vi leter etter samarbeidspartnere fra næringslivet og privatpersoner som kan bidra til å gjøre kvelden mulig å gjennomføre.

Denne kvelden har for mange blitt sammenlignet med «Julaften de aldri har hatt». Det er mange av gjestene som ikke får anledning til å feire jul sammen med sin familie. Vi vil derfor skape en best mulig kveld for dem! I år blir det som alltid julemiddag med mange mandler i riskremen til dessert, en fantastisk konsertopplevelse med Maria Arredondo og Torstein Sødal, og en bag med gaver – og ikke minst en stemning som må oppleves!

Vi er evig takknemlige for dere som har vært med å bidratt tidligere og dere som ønsker å bidra for første gang. Sammen skaper vi en magisk kveld for de som virkelig trenger det!

Vi har behov for:
– Inntekter fra vårt stolsalg: hver stol koster 500,-
– Gaver til gjestene
– Mat, drikke og bruksmateriell

For mer informasjon, kontakt virksomhetsleder
Camilla Rasch, tlf: 38 61 05 88 eller e-post: pfs@blakors.no