Kick Off – en leir med mening

Kick Off 2017 er en leir som går over fem dager for ungdom som selv opplever å ha det vanskelig, eller som har en i familien som sliter psykisk og/eller med rusavhengighet.

0 comments

Åpen scene for ungdom

Synger eller spiller du og har lyst til å vise frem det du kan? Under Sommer i Haven får du en scene å prøve deg på.

0 comments

– Bli med og tren med oss!

– Tilbudet er åpent for alle. Bli med og tren med oss, oppfordrer Maria Jacobsen i Blå Kors Ung Kristiansand. Hver fredag utover kl. 17.00, samles en gjeng til egentrening.

0 comments

– Det er bra å gå dagravn!

– Det er bra å gå dagravn, sier Maryan Abukan, nestleder i somalisk kvinneforening i Kristiansand. Sammen med Amal Al Husein, Ayan Tsse og Maryan Ali, var hun først ut med å gå dagravn i Kvadraturen, det nye tiltaket som er lansert for å være til stede for de mellom 50-80 ungdommene som trekker til […]

0 comments

Vårens beste party for ungdom

Fredag 24. mars inviterer Blå Kors Ung Kristiansand til vårens beste party.

0 comments

– Det er slik vi må gjøre det!

– Konserten er et godt og synlig bevis på hva samarbeidet mellom Blå Kors Kristiansand og ABUP kan innebære i praksis. Det gjelder å skape felles møteplasser for de mange som trenger det.

0 comments

Sterkt om det som er vanskelig i livet

– Vi er utrolig stolte over det flotte samarbeidet mellom ABUP og Blå Kors her i Kristiansand, sa daglig leder i Blå Kors, Arvid Solheim. Med disse ordene introduserte han konserten «Fred og Uro» som Karl Erik Karlsen sto i spissen for i HAVEN lørdag ettermiddag.

0 comments
Karl Erik Karlsen – Arvid Solheim

En helt annerledes konsert

– Dette ser jeg virkelig frem til, sier Karl Erik Karlsen, som leder Avdeling for barn og unges psykiske helse (Abup). Lørdag 29. august kl. 14.30 inviterer Abup og Blå Kors Kristiansand til en helt annerledes konsert i Haven. Konserten har fått navnet «Fred og uro».

0 comments

I morgen skjer det

Vi ønsker velkommen til konsert med Oakland Rain i Haven i morgen fredag.

0 comments

Fengende bluesrytmer i sommersol – og regn

Publikum storkoste seg under konserten som Blått Rom bestående av Ronnie Jacobsen, Richard Gjems, Robert Skoglund, Øyvind Stølefjell og Robert Strandberg, stod på scenen i Haven hos Blå Kors Kristiansand lørdag ettermiddag.

0 comments

I hjertet av Posebyen, midt mellom idyllisk og verneverdig trebebyggelse, ligger en ny oase som nå er tilgjengelig for allmenheten. Vi i Blå Kors Kristiansand kan stolt presentere vår nye rusfrie scene.