Det er flere måter å være med på å forandre livet til noen som virkelig trenger hjelp ved å støtte arbeidet vårt i Kristiansand og omegn. Vi er veldig takknemlige for et hvert bidrag!

Bli fast giver

Som fast giver er du med på å gi trygghet, varme og glede til dem som trenger det mest i vår by. Vi inviterer deg til å bli med på å gjøre en forskjell ved å bli fast giver.

Gi en gave

Du kan støtte Blå Kors-arbeidet ved å gi din gave til vår gavekonto 3060.20.38730. Ditt bidrag gjør at vi kan fortsette vårt arbeid for dem som sliter med rusavhengighet og vårt arbeid for de pårørende, både barn og voksne.

Bli medlem av Blå Kors

Som medlem i Blå Kors er du med på å gi de stemmeløse en tydelig røst i det offentlige rom. Du kan velge mellom familiemedlemskap, enkeltmedlemskap eller barne- og ungdomsmedlemskap.

Kjøp boken «Blå Gleder»

Blå Gleder gir herlige glimt fra møter mellom voksne og barn når de lager mat sammen, utfolder seg kreativt sammen og leker sammen. Med glede og mye latter har mesterkokken Trond Moi, barna og foreldrene deres på Blå Kors Barnas Stasjon laget spennende, familievennlige middager og desserter. De fristende oppskriftene finner du i denne boken. Du får også se hvordan møtene mellom kunstneren Per Ove Sødal og barna blir til fantastiske kunstverk.

Tidgiver: Frivillig arbeid

Frivilligheten i Blå Kors drives av Tidgivere. Tidgivere er en uvurderlig ressurs i Blå Kors, samfunnet og ikke minst for enkeltmennesker. Om du ønsker å gi av din tid til noen som trenger det, så er det mange der ute. Det du kan, er det garantert noen som trenger.

Minnegaver og testamentariske gaver

Mange finner det meningsfylt å tilgodese Blå Kors Kristiansand med en testamentarisk gave – eller med en minnegave i forbindelse med en begravelse ellers bisettelse. Dersom du ønsker å gi en testamentarisk gave eller en minnegave til Blå Kors sitt arbeid, skal du vite at du er med på å skape en god framtid for et menneske, for noen barn, for noen pårørende, for et samfunn.

Blålauget

Blålauget er et sponsorprogram for bedrifter som ønsker å støtte arbeidet til Blå Kors Kristiansand.

Gi en gave Dsound Boken Blå Gleder