Blåens Reiser arrangerer hvert år turer innenlands og utenlands som en del av det sosiale oppfølgings- og ettervernsarbeidet. For mange blir dette gode opplevelser som huskes livet ut og her knyttes sterke relasjoner. Blåens Reiser arrangerer også åpne turer, der hvem som helst kan bli med.

Dagstur til Danmark

3. mai 2018
Høydepunkter: I år går turen til Aalborg. Der skal vi besøke Aalborg Zoo og se brunbjørn, isbjørn, elefant, løve, tiger, dvergflodhest, sjøløve, m.m. Vi skal spise middag, dessert og kaffe på Bilka, der det også blir anledning til å handle i de andre butikkene i Aalborg Storcenter. Last ned brosjyren.

Turpris: kr 900,-
Inkluderer: Bussreise og veiavgifter, ferjeoverfart t/r, frokostbuffet, inngangsbillett Aalborg Zoo, middag, dessert og kaffe på Bilka.

Sommertur til Sverige

7.-10. juni 2018
Høydepunkter: Besøk på sommerparadiset Skjærhalden på Kirkeøy, med overnatting på Quality Hotel Sarpsborg. Delta på møte i Betania Halden hvor bl.a. Svein Høiden, tidligere leder av Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad, deltar. Videre til Smøgen, noe av det beste sommer-Sverige har å by på. Smøgen-brygga med kafeer, butikker og restauranter må oppleves. Deretter står Gøteborg og Quality Hotel 11 som ligger vakkert til ved Gøteborgs havneinnløp på programmet. Vi skal vi bo to netter på dette førsteklasses hotellet med bl.a. relaxavdeling, og boblebad under åpen himmel på taket! De som ønsker kan besøke Ullared, og vi planlegger besøk til fornøyelsesparken Liseberg. Se mer info i brosjyren.

Turpris: kr 3.900,-
Inkluderer: Reise i moderne helturistbuss, veiavgifter, ferjeoverfart Horten-Moss, Strømstad-Sandefjord inkl. buffet, 3 hotellovernattinger i delt dobbeltrom m/dusj/WC, halvpensjon, inngangsbillett til Liseberg, kaffe og kaker når vi raster. Tillegg for enkeltrom: kr.1.050,-.

Tur til Hermon Høyfjellssenter

19. – 24. august 2018
Høydepunkter: Formiddags- og kveldssamlinger med andakt og sang. Det blir utflukter i området. En av dagene smører vi niste og drar på busstur i fjellheimen. Vi tror det blir noen flotte sensommerdager på Hermon! Last ned brosjyre med fullt reiseprogram. Se mer info i brosjyren.

Turpris: kr 5.200,-
Inkluderer: Reise i moderne helturistbuss, veiavgifter, helpensjon på Hermon Høyfjellssenter i dobbeltrom m/dusj/WC, utflukter, kaffe og kaker når vi raster, middag på hjemreisen. Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): Kr.750,-.

Svipptur til Sverige

10. – 11. oktober 2018
Vi deltar på samling på Østerbro Evangeliesenter. Det blir informasjon om arbeidet, tale, sang og vitnesbyrd. Kaffe og noe å bite i blir det også. Dagen etter blir det anledning til å handle i butikkene på Nordby-senteret. Se mer info i brosjyren.

Turpris: kr 1.750,-
Inkluderer: Reise i moderne helturistbuss, veiavgifter, ferjeoverfart Sandefjord – Stømstad t/r, overnatting på Nordby Hotell, middag, frokost og buffetbord. Kaffe og kaker i bussen når vi raster. Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): kr.225,-.