Blåens Reiser arrangerer hvert år turer innenlands og utenlands som en del av det sosiale oppfølgings- og ettervernsarbeidet. For mange blir dette gode opplevelser som huskes livet ut og her knyttes sterke relasjoner. Blåens Reiser arrangerer også åpne turer, der hvem som helst kan bli med.

Turer 2017:

Tur til Hermon Høyfjellssenter 20. – 25. august 2017

Formiddags- og kveldssamlinger med andakt og sang. Det blir utflukter i området. En av dagene smører vi niste og drar på busstur i fjellheimen. Vi tror det blir noen flotte sensommerdager på Hermon! Last ned brosjyre med fullt reiseprogram.

Turpris: kr 5.100,-
Inkluderer: Reise i moderne helturistbuss, veiavgifter, helpensjon på Hermon Høyfjellssenter i dobbeltrom m/dusj/WC, utflukter, kaffe og kaker når vi raster, middag på hjemreisen. Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): Kr.750,-.

Luther-tur 9. - 16. september 2017

Høydepunkter: Jostein Andreassen, pensjonert lærer fra Søgne, forfatter og Luther-kjenner blir med på turen. Det er 500 år siden reformasjonen og vi skal besøke flere viktige steder knyttet til Martin Luthers liv og virke. Etter overfart og busstur starter turen med to netter i Berlin med omvisninger, mulighet for å besøke kjøpesentre, dyreparken og andre severdigheter. Deretter Lutherstadt Wittenberg hvor reformasjonen startet i 1517 med Luthers berømte 95 teser på døra til Slottskirken. Vi besøker Eisleben, der Luther ble født i 1483 og døde i 1546. Tre netter i byen Bad Salzungen med omvisninger og besøk på severdigheter fra Luthers liv og virke. Last ned brosjyre med fullt reiseprogram og mer info. 

Turpris: kr 9.500,-
Inkluderer: Reise i moderne helturistbuss, veiavgifter, ferjeoverfarter Oslo – København, Gedser-Rostock, Hirtshals-Kristiansand, 1 overnatting i delt innvendig dobbellugar m/dusj/WC oppe i båten på overfarten Oslo-København, 6 hotellovernattinger i delt dobbeltrom m/dusj/WC, halvpensjon, utflukter, inngangspenger og guiding i følge program, kaffe og kjeks når vi raster, lunsjbuffet på overfarten Hirtshals-Kristiansand.

Tillegg for enkeltlugar/enkeltrom: kr. 1.400,-.

Svipptur til Sverige 11. – 12. oktober 2017

Vi deltar på samling på Østerbro Evangeliesenter. Det blir informasjon om arbeidet, tale, sang og vitnesbyrd. Kaffe og noe å bite i blir det også. Dagen etter blir det anledning til å handle i butikkene på Nordby-senteret. Last ned brosjyre med fullt program.

Turpris: kr 1.700,-
Inkluderer: Reise i moderne helturistbuss, veiavgifter, ferjeoverfart Sandefjord – Stømstad t/r, overnatting på Rasta Svinesund, middag, frokost og buffetbord. Kaffe og kaker i bussen når vi raster. Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): kr. 225,-.

HÅNDBALL-VM for kvinner 14. - 18. desember 2017

Vi inviterer til Håndball-VM for kvinner i Hamburg 14. – 18. desember 2017 og lover en salig blanding av stor idrett, shopping og mye moro. Preben Vildalen, med 201 landskamper i håndball, og Peder Langfeldt, mannen som kjenner ”alt og alle” i norsk håndball, skal lose oss gjennom reisen til Hamburg og selve oppholdet. Reise, overnatting og kamper (semifinaler, bronsefinale og gullfinale) er inkludert. Lørdag formiddag blir det håndballshow på Sjømannskirken med TV2 profiler m.m. Last ned brosjyre med fullt reiseprogram.

Turpris: kr 5.500,-
Reise i moderne helturist-buss, ferje Kristiansand-Hirtshals t/r, 4 overnattinger i delt dobbeltrom m/dusj/WC på hotell i Kolding og Hamburg, 4 frokoster, billetter til semifinalene fredag, og bronse- og gullfinalen søndag. Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): Kr. 1.200,-. Depositum ved påmelding: 1.000,- til kontonummer: 3060.17.37015

Kontakt:
Trond Gundersen
trond.gundersen@blakors.no
Tlf: 901 06 873