Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Festaften i Kilden

22. februar 2020 @ 19:00 - 22:00

- 475,-
Festaften i Kilden

Blå Kors Kristiansand inviterer til en fantastisk festaften i Kilden Konserthus med artistene Thom Hell, Marte Wulff, Erik Faber, Stein Roger Sordal og koret Exodus, samt mennesker med sterke historier fra eget liv. Under ledelse av stjernemusikantene Johnny Sjo, Kim Ofstad, Stein Austrud og Bernt Rune Stray (alle kjent fra D`Sound) kommer dette til å bli en opplevelse som setter spor.

Med «I sentrum står et menneske» har vi fokus på mulighetene, håpet og kraften som får mennesker med håpløse erfaringer til å endre kurs og en ny retning i livet. Visjonen «Med hjerte, kunnskap og kraft skaper Blå Kors mulighet for mestring og mening» vil være rammen for det som formidles denne kvelden.

Dessverre viser statistikken at 1 av 10 i byen vår sliter med rus, noe som tilsvarer at to til tre barn i hver skoleklasse går hjem til rus daglig. I tillegg vet vi at omlag halvparten av rusavhengige pasienter faller tilbake til et liv i aktiv rus etter endt behandling.

Denne kvelden vil vi i Blå Kors fokusere på det positive – varmen, omsorgen og tryggheten – som skaper muligheter for mestring og mening for den enkelte. Mange trenger hjelp, og ved å kjøpe billett er du med på å støtte arbeidet.

Tusen takk til alle dere som er med oss, og hjertelig velkommen til en musikalsk festaften i Kilden Konserthus!

Detaljer

Dato:
22. februar 2020
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
475,-
Hjemmeside:
https://www.kilden.com/forestilling/bla-kors-helaften/

Sted

Kilden Konserthus
Sjølystveien 2
Kristiansand,