• Støtt Blå Kors Kristiansand

I over 100 år har Blå Kors Kristiansand vært en trygg havn for mennesker som av ulike årsaker sliter i hverdagen. Det skal vi fortsatt være – med hjerte, kunnskap og kraft.

For mange har det tøft. Blant annet kommer 1 av 10 barn hver dag hjem til rus. Andre sliter med psykiske lidelser, isolasjon og ensomhet. Fattig og rik, syk og frisk – rusen fører til mye smerte for den det gjelder, pårørende og samfunnet.

Mange trenger hjelp, men vi klarer det ikke alene. Derfor inviterer vi deg til å bli med oss og gjøre en forskjell. Det er flere måter å bidra på, og du kan være med å spre trygghet, varme og glede til alle i vår by som trenger det mest.

Tusen takk for at du er med oss!

BLI FAST GIVER

Som fast giver blir du en «Blå Kors Venn» og er med på å gi trygghet, varme og glede til dem som trenger det mest i vår by. Vi inviterer deg til å bli med på å gjøre en forskjell ved å bli fast giver.

Gi en enkeltgave

Du kan støtte Blå Kors-arbeidet ved å gi din gave til vår gavekonto 3126.32.06323. Ditt bidrag gjør at vi kan fortsette vårt arbeid for dem som sliter med rusavhengighet og vårt arbeid for de pårørende, både barn og voksne. Du kan også gi med VIPPS #11665.

Bli medlem

Som medlem i Blå Kors er du med på å gi de stemmeløse en tydelig røst i det offentlige rom. Du kan velge mellom familiemedlemskap, enkeltmedlemskap eller barne- og ungdomsmedlemskap.

Testamentariske gaver

Dersom du ønsker å gi en testamentarisk gave eller en minnegave til Blå Kors sitt arbeid, skal du vite at du er med på å skape en god framtid for et menneske, for noen barn, for noen pårørende, for et samfunn.

bli tidgiver

Frivilligheten i Blå Kors drives av Tidgivere. Tidgivere er en uvurderlig ressurs i Blå Kors, samfunnet og ikke minst for enkeltmennesker. Om du ønsker å gi av din tid til noen som trenger det, så er det mange der ute. Det du kan, er det garantert noen som trenger.

Blå lauget

Mange bedrifter har det som en del av sitt samfunnsansvar å støtte Blå Kors-arbeidet i regionen. Din bedrift kan støtte Blå Kors på mange måter, både ved å støtte med midler, tjenester eller varer.