Blåens Reiser arrangerer hvert år turer innenlands og utenlands som en del av det sosiale oppfølgings- og ettervernsarbeidet. For mange blir dette gode opplevelser som huskes livet ut og her knyttes sterke relasjoner. Blåens Reiser arrangerer også åpne turer, der hvem som helst kan bli med.

Sommerferie på Flekkerøya

Uke 25, 26, 32 og 33 –  2020
Høydepunkter: Feriene vil finne sted på Flekkerøya, like utenfor Kristiansand. Det er en koselig øy med store muligheter for svaberg, strender og avslapping. Gjestene vil bo i 2 ulike hus, hvor hvert hus har 3-4 soverom. I tillegg er det en sjøbu med overnattingsplass. Hvert hus har fellesområder med kjøkken, stue og bad/toaletter. Det er fine fasiliteter og en flott beliggenhet. Gjestene vil bli hentet på rutebilstasjonen, togstasjonen eller flyplassen i Kristiansand, og kjørt til feriestedet. Det er oppreide senger og håndklær til gjestene, og vertskapet for uken vil være en familie i Marinemisjonen. De vil sørge for måltider og aktiviteter. Båttur i skjærgården blir en av de, samt å holde en fine andakt daglig, hvor en får en 20-minutters oppmuntring rundt temaet «Du er verdifull i Guds øyne». Målet for ferien er at gjestene skal kjenne de blir godt ivaretatt, opplever mestring og mening, og i tillegg får høre det gode budskap om kjærlighet og verdi gjennom andaktene.
Vi vil ivareta anbefalinger om smittevern og sikkerhet i forhold til antall mennesker, for å ivareta alle våre gjester på best mulig måte. Og til enhver tid følge de nasjonale retningslinjene.

Turpris: Ferien er gratis.
Inkluderer: Transport fra Kristiansand ut til Flekkerøya, overnatting mandag til søndag. Alle måltider og aktiviteter.

Dagstur til Danmark

7. mai 2020
Høydepunkter: Vi reiser til Ålbæk og Farm Fun som Ellen Loland Kristensen har bygget opp sammen med sin mann Søren. Vi har god tid til å rusle rundt og se på de mange forskjellige dyr og fugler som finnes på området før vi spiser grillmat og kaffe. Steinar Harila og Blå Kors Musikkor deltar på møte sammen med Ellen som også vil synge for oss. På hjemveien går vi innom Hjørring og A-Z (samme som Bilka, men ikke matvarer).
Last ned brosjyren.

Turpris: kr 900,-
Inkluderer: Bussreise og veiavgifter, ferjeoverfart t/r, frokostbuffet, inngangsbillett til Farm Fun, grillmiddag og kaffe.

Sommertur til Gøteborg

14.-17. juni 2020
Høydepunkter: Vi skal bo tre netter på Quality Hotel 11, et førsteklasses hotell med bl.a. relaxavdeling, og boblebad under åpen himmel på taket! Byfergen Älvsnabben stopper rett utenfor hotellet og tar deg kjapt og enkelt til bypulsen og shoppingsenteret Nordstan. Vi andre kjører med bussen knappe 1,5 timer til GeKås og Ullared. Vi skal også innom på møte i Smyrnakyrkan sammen med LP-Väst. Tomas Sjødin, Itohan P. Moses med venner deltar, og det blir sang og vitnesbyrd. Se mer info i brosjyren.

Turpris: kr 4.600,-
Inkluderer: Reise i moderne turbuss, veiavgifter, ferjeoverfart Strømstad-Sandefjord t/r, inkl. buffet på hjemreisen, 3 hotellovernattinger i delt dobbeltrom m/dusj/WC, halvpensjon, inngangsbillett til Liseberg, kaffe og kaker når vi raster.
Tillegg for enkeltrom: kr. 1.650,-.

Tur til Hermon Høyfjellssenter

16. – 21. august 2020
Høydepunkter: Formiddags- og kveldssamlinger med andakt og sang. Det blir utflukter i området. En av dagene smører vi niste og drar på busstur i fjellheimen. Vi tror det blir noen flotte sensommerdager på Hermon! Last ned brosjyre med fullt reiseprogram. Se mer info i brosjyren.

Turpris: kr 5.500,-
Inkluderer: Reise i moderne turbuss, veiavgifter, helpensjon på Hermon Høyfjellssenter i dobbeltrom m/dusj/WC, utflukter, kaffe og kaker når vi raster, middag på hjemreisen.
Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): Kr.750,-.

Svipptur til Sverige

7. – 8. oktober 2020
Vi deltar på samling på Mjølløst i Sandefjord og Østerbo Evangeliesenter. Det blir informasjon om arbeidet, tale, sang og vitnesbyrd. Kaffe og noe å bite i blir det også. Dagen etter blir det anledning til å handle i butikkene på Nordby-senteret. Se mer info i brosjyren.

Turpris: kr 1.800,-
Inkluderer: Reise i moderne turbuss, veiavgifter, ferjeoverfart Sandefjord – Strømstad t/r, overnatting på Nordby Hotell, middag, frokost og buffetbord. Kaffe og kaker i bussen når vi raster.
Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): kr.225,-.

Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

***På grunn av Corona-pandemien så er forestillingen utsatt til 2022!***
4. – 13. september 2020
Pasjonsspillet i Oberammergau er et verdenskjent, utendørs teaterspill som kun fremføres i byen Oberammergau i Tyskland, hvert 10. år. Oppsetningen i 2020 blir den 42. gangen stykket settes opp og det er begrenset på billetter. Bli med Blåens Reiser på en rundreise i Europa, med innlagt pasjonsspill i Oberammergau. Andre opplevelser: Lutherstadt Wittenberg, Slottet Herrenchiemsee, Kehlsteinhaus – Hitlers Ørnerede, Salzburg, m.m.

Turpris: kr 16.500,-
Tillegg for enkeltrom (begrenset antall): kr. 3.300,-.

Se mer info i brosjyren.